Contactează-mă
Ești deja aici. Scrie-mi ceva.
Înainte de a îmi scrie te rog să vezi și întrebările frecvente de mai jos. Posibil ca răspunsul la căutările tale să fie deja acolo.
Este un semnal normal al minții tale, o sonerie stridentă ce îți arată că nu ești atentă la TINE, la nevoile tale.
Nu ai depresie, tu o formezi, o simți atâta vreme cât tu o hrănești.
Vestea bună este că dacă tu ești cea care o formează, tot tu ești cea care o poate sparge.
Depresia nu este o boală, este doar o stare.
Ca tu să formezi o stare, ai nevoie de anumite cuvinte, gânduri, o anumită postură a corpului, o anumită respirație.
Schimbându-le, schimbi starea.
Stiu ca fac sa para usor. Pentru ca tehnic este usor. Am avut stare de depresie, de anxietate, atacuri de panica , suicidul a a facut parte din gandurile mele. Nu minimizez ce simti doar vorbesc din postura celei ce a iesit la mal singura si uitandu-se inapoi zambeste satisfacuta si spune: „Ei, hai, ca n-a fost asa greu sa ajungi aici!”
Plânsul este foarte sănătos dar dacă nu te mai ajută dacă nu mai este doar un semnal și a devenit un obicei ridică-te în fund sau în picioare, pune mâinile în șold, stai dreaptă, umerii pe spate și uită-te în sus ridicând bărbia mult.
Te vei găsi în poziția lui SUPERMAN.
Nu poți plânge în poziția asta, dacă păstrezi bărbia în sus. Fă asta până dezobișnuiești mintea.
Fă și o glumiță pe seama asta.
Îți dau 3 tehnici, toate cu numere. Ai nevoie să numeri în gând clar și rar. Numărând treci din emisfera dreaptă de la imaginație și emoții în emisfera stangă la logică și numere, așa ieși din emoție.
Fă-le pe rând sau repetă una până când ai uitat de ce o faci. Aceste tehnici nu vindecă cauza stărilor. Ele sunt un înlocuitor de medicație până ajungi să afli și să vindeci cauza.
Întâi avem o conversație de 20-30 de minute, se numește telefon de descoperire, va fi video.
După ce aflu nevoile tale și înțeleg lumea ta (felul în care te exprimi, cuvintele pe care le folosești, metaforele și repetițiile spun mult despre realitatea pe care ți–ai fomat-o), agreem împreună o variantă de lucru dintre pachetele de 6 luni/12 luni.
Prin simplul fapt că ești pe pagina mea și ai ajuns să citești ce citești acum.
Când subconștientul tău are nevoie de ceva, caută. Ascultă–ți instinctul.
Atunci când intră în coaching cu mine fiecare are un ritm și niște acțiuni pe care le-a făcut în viață până la acel moment datorită unor informații pe care le conține.
Orice noutate și altă perspectivă aduci în minte și comportament te duce inevitabil către un alt rezultat.
Unii oameni supraapreciază ce pot face într-o lună și subapreciază ce pot face într-un an.
Și mai gândește te la asta, atâta vreme cât tu agreezi să plătești un coaching, înseamnă că vrei, iar daca tu vrei, eu te ajut să poți, asta e puterea mea.
Principalul este să începi, ne adaptăm pe parcurs. Nu-ți pot administra intravenos sesiunile, sunt tehnici pe care le facem împreună, pe unele ai nevoie să le repeți și tu, sunt acțiuni pe care este nevoie să le faci în cel mai bun ritm al tău din momentul respectiv.
Mintea învață situați noi prin repetiție sau pe un fond emoțional de o anumită intensitate.
Principalul nu este să nu greșești și să îți faci strict temele, ci să înveți să evoluezi fiind blândă și înțelegătoare cu tine.
Când depistăm un blocaj real, recurgem la terapie sau hipnoterapie, și apoi mergem mai departe descoperind cât timp ai nevoie.
Niciuna.
Dacă tu îl angajezi că antrenor de tenis pe Patrick Mouratoglu (antrenorul Serenei Williams) nu înseamnă că el va scoate din orice persoană un campion mondial, dar sigur va scoate ce e mai bun din acea persoană, din cât este ea dispusă să se implice.
La fel și eu, în funcție de implicarea ta va fi și rezultatul. Eu ador să te ajut. Și mă implic ca pentru fiicele mele. Eu nu-ți prescriu calmante și nici nu intenționez să–ți dau umărul meu să plângi pe el.
Ce urmărec este să îți zdruncin simțurile și realitatea în care trăiești, mizând pe capacitatea, energia și implicarea ta în ceea ce privește viața din orice direcție vii spre orice direcție alegi.
Hipnoterapia se desfășoară într-o stare mai mult de trezire decât de adormire.
Trezim subcostientul, iar tu ești mereu în control. Poți auzi și detecta orice în cameră daca tu te defocusezi și iți scoți mintea din concentrarea și focusul pe care împreună îl cream.
Hipnoza din hipnoterapie este una medicală, nu una de scenă. Când tu îmi spui că îți este frică de hipnoză, de fapt îmi spui că îți este frică să nu pierzi controlul.
Aici, din contră, poți avea control maxim asupra minții tale, tu îi spui ce să caute în trecut iar mintea ta fabuloasă găsește gânduri, imagini, situații, sunete, conversații chiar din uter.
Pentru că mintea ta este ca un aparat superperformant care înregistrează absolut tot de când tu ai ajuns pe planeta asta în uterul mamei, până în prezent.
Te întreb, crezi că Serena Williams nu știe deja să joace tenis, crezi că n-ar putea lejer și ușor să învețe și pe alții să joace?
Evident că da.
Atunci de ce încă are antrenor și de ce va avea până când își încheie cariera, la fel ca oricare alt sportiv pe lumea asta, la fel ca oricare performer pe lumea asta din orice domeniu?
Pentru că antrenorii te pot ajuta să vezi posibilitățile pe care tu nu poți și ei pot rămâne concentrați asupra obiectivului tău, în timp ce tu rămâi concentrat asupra pregătirii și executării pentru atingerea obiectivului.
Un antrenor profesionist de viață poate costa sume exuberante de bani pe oră.
Deci, ar trebui să-ți pui speranța într-un antrenor de viață sau ar trebui să-ți economiseșți banii?
Nu există un singur răspuns dacă merită sau nu. Nu este vorba nici de câți bani trebuie să cheltuiești.
Dacă nu ești pregătită să schimbi ceva sau nu ai înclinația de a face acest lucru, atunci nu te va schimba niciun antrenor din lumea asta.
Hipnoza nu preia controlul creierului.Transa hipnotica e complet naturala, este o stare interioara de focus. Este similara cu o stare de concentrare, ca de exemplu ca atunci cand esti total absorbit de un film foarte interesent si nimic din ce este imprejurul tau nu te intereseaza. Alte cuvinte care sa defineasca aproximativ aceeasi stare cu hipnoza sunt: meditatie, reconectare , modernizarea gandirii, modernizarea softului din capul tau.:)
Cu RTT , in sfarsit poti sa ai mai multa energie si sa faci toate lucrurile pe care le vrei incepand repede sa ti planifici pasii de viitor. Iti poti intelege si controla emotiile, reactiile, rolurile anxietatii, depresiei, fricilor in asa cat , impreuna cu coaching ul sa poti merge in directiile pe care le vrei.
Te poti elibra de greutatea pe care ai avut-o in tine atat de mult timp fara terapii si terapii de introspectie si cautat vinovati si traume iar si iar. RTT este terapie la tinta fixa iar impreuna cu coachingul SI ( Strategic Intervention) formeaza formula perfecta pentru succesul tau.
Te poti bucura calm si liber de viata ta si iti poti vedea liber si de viitor, nu doar sa stai cu ochii pe trecut in durerea momentelor trecute.
Da, tu stii cu mintea constienta care este cauza. Dar sunt si alte evenimente ,premergatoare cauzei principale, ce au facilitat instalarea starii de depresie. Iar in mintea subconstienta tu ai detalii si credinte pe care atunci cand le identifici si le rostesti cu voce tare te fac sa vezi daca acele credinte iti mai sunt tie de folos azi, iar noi le putem inlocui cu credinte care au legatura cu mintea, varsta, evolutia ta de acum. RTT este fabuloasa!!!
Hipnoza este o stare naturala, oricine a fost hipnotizat sau s-a autohipnotizat in viata lui de mai multe ori. Hipnoza inseamna cand ceva iti atrage atat de mult atentia incat ti-o capteaza. Ai auzit sigur „M-a hipnotizat frumusetea ei” .Sau esti la volan si conduci automat fara sa stii unde mergi si unde ajungi, doar pentru ca o grija ti-a captat atentia. La fel si in terapie, daca vrei sa te vindeci, tu iti lasi mintea sa se focuseze la ghidarea mea ca tu sa accesezi fisierele subconstientului tau. Nu am gasit pana acum nicio pesoana pe care sa nu o pot hipnotiza in terapie. Subliniez „in terapie” , pentru ca cine o solicita are o nevoie si atentia lui va fi acolo. Cine crede ca nu are nevoie, poate sa demonstreze ca nu poate fi hipnotizat. Ce vrei sa demonstrezi, aia reusesti.