Skip to content

De ce „Cuelis.ro” ?

Voi m-ați inspirat, clientii mei din toate timpurile.

Cel mai des aud, „Aș veni să stau „cu tine” o zi întreagă doar să văd cum găsești răspuns sau rezolvare sau energie mereu.”

Mereu am fost conștientă că există mai mult. Am credința că am venit pe lumea asta știind că Pământul este un loc minunat, interesant și că merită osteneala să vin aici să experimentez.

Mereu am avut o stare de prezență care m-a ajutat să observ și să citesc oamenii după gesturi, ton, cuvinte, detalii în explicații, dar mai ales simțeam ceva din centrul lor, din ei. Am foat retrasă în școala generală și liceu, la fel și în facultate.

Sunt licentiata in drept iar atunci cand am terminat ma pregateam sa devin criminalist. Dar nu mi-am părăsit vocația. Ce fac acum imi aduce satisfactii enorme pentru ca sunt tot un detectiv, un detectiv al comportamentului, limbajului pe care il folosesti , expresiilor si metaforelor , tiparelor de vorbire, al tonului, al mimicii chipului, al posturii.

Acum mă socotesc un detectiv, un criminalsit care caută și descoperă crimele pe care tu le faci împotrivă ta prin cuvintele pe care ți le spui, credințele pe care le adopți sau care ți-au fost inoculate dar le ignori, acțiunile și cuvintele celorlalți pe care le iei personal, cercurile vicioase în care îți ții mintea, blocajele, acțiunile toxice ale cuiva pe care tu le suporți și accepți, interpretările, traducerile pe care le dai cuvintelor sau gesturilor celor cu care viața ți se întrepătrunde.

Caut toate indiciile care te au dus în punctul care ești, elucidez misterul și te eliberez. Însă o pot face doar cu ajutorul tău.

Nu există o poțiune magică pe care să ți-o injecteze cineva și tu să te vindeci. Fără ajutorul minții tale, nimic nu funcționează pe deplin, vei avea doar resturi de rezultate.

Cuelis.ro înseamnă că nu te las, că nu renunț la tine, că sunt cu tine, că te simt. Și atâta vreme cât tu, măcar, rămâi cu mine, chiar dacă simți că încă nu poți să faci nimic, că nu poți schimba nimic (și asta pentru că fiecare are ritmul său, momentul său), semințele sădite de mine încep să încolțească iar în mintea ta apar arbori care dau oxigen în gândurile și în sufletul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *