Skip to content

SI Life coach  (strategic intervenționist), Advanced RTT therapist  (rapid transformațional therapy),  Clinical Hypnotherapist RTT, motivational speaker, moderator podcast si indrumator in viata ta.

Am Convingerea că Noi Suntem Creatorii Realității Noastre

Am convingerea , în fiecare secunda a vieții noastre, prin cuvintele pe care le spunem, gândurile pe care le rulam șiacțiunile pe care le facem ne creăm realitatea pe care o trăim cu emoțiile ce decurg din ele.

Elis Teodorescu capitolul 1

Capitolul 1

Primii ani de viață

Aveam 5 ani când într-o dimineață m-am trezit cu gândul că eu „nu vreau să mă trezesc să merg la birou, să vin acasă, să ies la pensie și apoi să mor”.

Nu știu cine sau ce mi-a declanșat asta în minte, dar aș putea să desenez dimineața aceea. 

Nu îmi aduc aminte cine a fost agentul care mi-a vândut biletele spre planeta Pământ, dar sigur îmi amintesc că eu am venit aici știind că e minunat, aventuros și plin de iubire.

Însă am aflat curând că aici am nevoie să muncesc pentru ele.

Capitolul 2

Este nevoie sa muncesti pentru starea de fericire

Am fost diagnosticată la 22 de ani cu anxietate și depresie. 

Aveam un bagaj de întrebări încă din copilărie la care nimeni nu îmi răspunsese cât să înțeleg, cât să nu apară fricile. 

Nu înțelegeam sensul , scopul vieții, ce se întâmplă după, de unde venim si unde ne ducem.

Eu am fost cea care a cerut ajutor, am fost la mai mulți psihologi și vedeam în ochii lor că nu mă simțeau, că nu ma  înțelegeau, că nu au simțit niciodată ce simțeam eu.

Aveam insomnii și coșmaruri. Toți recomandau medicamente. Acestea doar îmi luau starea de panica, nu și întrebările.  Am observat asta doar fiind atenta la mine dupa ce am luat cateva pastile.

Atâta vreme cât întrebările încă existau  stările se formau iar și iar.

Atunci am început să citesc DOAR dezvoltare personala, parenting, motivaționale, biografii, inspirationale, am început să muncesc pentru starea mea de fericire, nu să o aștept.

Elis Teodorescu capitolul 2
Elis Teodorescu capitolul 3

Capitolul 3

Luptă , fugi , ascunde-te

Pe repede înainte… când fetițele mele aveau 1 și 3 anișori, în 2013, am luat decizia să ies din căsnicia toxică în care eram… simțeam că și eu devenisem toxică față de mine. Obosisem să lupt, așa că am cerut divorțul.

Am realizat cât de mult uitasem de mine și am fost atât de supărată, vinovată, furioasă pe mine încât aveam impresia că niciodată n-am să mai iert sau nu am să mai ajut pe nimeni. Nu mai aveam încredere în alegerile mele. Deși pe plan material mereu mi a fost usor sa materializez ce-mi doresc, pe plan emoțional nu mai știam cine sunt.  

Dupa divort am decis ca un timp sa nu ies cu nimeni, sa ma focalizez DOAR pe fetitele mele si pe business. Nu mi-am propus o anumita perioada, mare greseala, ci mi am dat liber sa ma vindec cat am nevoie. Asa au trecut ani.  Multi ani. Credeam ca ascunzandu-ma, cand voi iesi voi fi fresh, o  alta mare eroare. 

Daca esti pregatit, viata aduce in preajma ta suflete minunate langa care sa evoluezi. Asa am ajuns in preajma actualului meu mentor.  Asistata de ea am făcut cea mai puternică tehnică de conștientizare care, cred ca  există pe planeta asta, o decalcifiere a glandei pineale. Am scapăt de toate fricile existențiale pentru totdeauna, dar această tehnică mi-a adâncit și lărgit și mai mult vina față de mine, față de cum m am comportat fata de mine , fata de cum i am inteles pe ceilalti. . Acesta e și scopul ei, să vezi tot, să te miște tot și să-ti doresti sa stii mai mult . Si mi am dorit sa stiu si mai mult, sa aflu si mai mult, sa invat, sa experimentez si mai mult. 

Tehnica aceea a fost cel mai bun lucru pe care puteam să îl fac pentru mine!  A fost inceputul unei munci enorme cu mine. A fost un brânci spre spiritualitate.

Atât de mult mi-a accentuat vina încât mintea mea a atins fundul prăpastiei. Am crezut că înnebunesc, nu mai știam ce e adevărat și ce nu. Îmi era frică că am să înebunesc , iar pentru mine nebunia era cea mai urâtă moarte.

Toată această tăvălire psihică de pe fundul prapastiei ,a durat câteva săptămâni, dar au fost cele mai intense din viață mea. Ca sa-mi ocup mintea , citeam mereu. La volan , cand lucram , cand dormeam, ascultam intelepti. Doream să-mi fie bine brusc, doream să repar tot,  stiam că pot și-mi doream să  pot aplica impecabil tot. 

Eram copleșită, obosită aveam impresia că nu mai găsesc o cale de ieșire… așa că într-o noapte, târziu, când coboram scările casei mele aproape teleghidată, amorțită, pierdută, am văzut ușa dormitorului fetelor mele… mintea mi-a fost instantaneu străfulgerată de o putere: m-am trezit strângând balustrada și exclamând cu maxilarul încleștat „Eu mi-am f… mintea, eu mi-o repar!”.

Și asta am făcut! Din momentul acela toate motoarele din mine au început să lucreze în favoarea mea, toate!

 
 
Elis Teodorescu capitolul 4

Capitolul 4

Inițierea Spirituală

Ce a urmat este miraculos, intens și dificil.

Am investit atât de mult în mintea și sufletul meu, cât alții nu investesc în mășini sau case sau relatii . Am investit atat de mult timp facand tehnici, meditatii, fiind atenta la mine si notand tot. .Acum stiu că pot să-mi revin din orice, după orice. Nu îmi este frică să încerc chestii noi, să risc, să mă implic emoțional.  Dar nici nu sar cu capul inainte , nu sunt kamikaze, nu pe pielea mea, pe inima mea pe care o ador. 
 
Știu că în caz că ceva nu merge comform planului chiar dacă voi ieși puțin ciufulită din situație, voi ieși sigur și sigur îmi va fi iar bine, foarte bine . Si asta  pentru că stiu sigur că ce e greu acum, ce pare acum împotriva mea, în timp, mereu s-a dovedit a fi un lucru care sa ma ajute , care sa fie in favoarea mea.
 

Zilele mele erau pline de ore de meditație, idei pe care le notam necontenit , conexiune spirituală și aer liber.

Am trecut de la o persoană vinovată, îngrijorată, neliniștită, la una veselă, ușoară (și la propriu și la figurat), conștientă, prezentă, mereu atentă să învăț de la oricine, din orice, plină de recunoștință pentru tot și mulțumind pentru orice ființă minunată pe care viața mi-o aduce în cale si care ma ajuta sa ma slefuiesc. Toti avem ceva minunat in noi, principalul e sa poti vedea asta. Asta, totusi, nu inseamna sa ramâi langa o persoana toxica doar pentru ca tu esti capabil sa vezi si minunea din ea.  

Daca dupa divort relatia  cu tatal fetelor era IAD, acum relatia este RAI.  (despre acest capitol al vietii mele voi vorbi intr-un articol)

Mă dezvolt, observ, învăț de la toți, din toate. Nu toate rezultatele acțiunile zilelor mele sunt impecabile, nu sunt fara greseli , dar sunt un excelent observator , stiu sa mi repar greselile și nu am nicio frică care să mă stăpânească.

Simt frica, dar o studiez și văd ce am de păstrat și de înlăturat din ea.

Îmi este ușor să recunosc și rezultatele mai slabe ale acțiunilor mele. Dar îmi cer iertare de la mine, de la ceilalți și nu rămân acolo.

Merg mai departe mândră de aptitudinile mele, râd de unele acțiuni ale mele, râd cu iubire și înțelegere, spun „asta e” și merg mai departe.

Dar aceste cuvinte le spun doar după ce am depus tot efortul să mă manifest congruent în minte, suflet și acțiune, adică, ce gandesc, ce spun , ce fac și ce simt sa fie din aceeasi poveste.

Sunt atenta la tot si toate din jurul meu. Am o stare de prezenta de care sunt constienta inca de mica. Sunt prezenta cand am pe cineva in fata mea, imi este usor sa-i vad si simt sufletul si zbuciumul, toti avem cel putin unul. 

Elis, minunata mea Elis… De peste 10 ani, o privesc în ochi și văd Dumnezeirea sufletului său. Dumnezeire, atât de Glorioasă, Înfăptuitoare, Creatoare, Iubitoare, Înțelegătoare, Iertătoare și Eliberatoare. Privirea ochilor săi, sunt precum vesetului biblic (Evrei 4:12-14) „Căci cuvântul lui Dumnezeu este viu și puternic; este mai ascuțit decât orice sabie cu două tăișuri și pătrunde până acolo încât desparte sufletul de spirit și încheieturile de măduva lor și poate să discearnă gândurile și intențiile inimii”. Elis este VIE, într-o lume a mult prea multor „vii-morți”. Față de aportul său la lumina lumii, mă înclin, cu iubire, admirație, mândrie și bucurie! Știind că își desăvârșește misiunea, la cel mai luminat nivel de lumină. Atingerea ei… fie cu o privire, un zâmbet, un gând, un cuvânt sau o simplă trecere prin mulțime, ridică vibrația lumii și a infinitului Univers! Te iubesc Elis… din vieți și vieți de mult apuse și altele răsărite deja. De la inima mea la inima ta, tot ce este mai Dumnezeiesc. Îți mulțumesc, îți mulțumesc, îți mulțumesc! 

Un doctor anonim al Universului.

Certificări

Dacă ești o persoană care are nevoie de dovada certificărilor:

Certificările nu vorbesc despre abilitățile mele, evoluția mea vorbește despre abilitățile mele. Oricine poate avea certificări dacă plătește și învață pe dinafară tehnici.

Diferența este că eu le-am trecut PRIN mine, le-am aplicat întâi pe toate în creșterea mea.

Membră a International Association of Counselors & Therapists IACT

IACT

Membră a International Association of Counselors & Therapists IACT
Strategic Intervenționist SI (Tony Robbins and Cloe Madanes Training)

Life coach

Strategic Intervenționist SI (Tony Robbins and Cloe Madanes Training)
Licensed Advanced Certificate RTT Therapist (Marisa Peer)

RTT

Licensed Advanced Certificate RTT Therapist (Marisa Peer)
Clinical Hypnotherapist (Marisa Peer)

RTT

Clinical Hypnotherapist (Marisa Peer)
Licensed Advanced Certificate RTT Therapist , Clinical Hypnotherapist  (Marisa Peer)

RTT

Licensed Advanced Certificate RTT Therapist , Clinical Hypnotherapist  (Marisa Peer)

Ii menționez și pe ceilalți care m-au îndrumat: Esther PerelRobin Sharma, Grand Cardone, Joe Dispenza, Ramtha și Niculina Gheorghiță.

Elis Teodorescu capitolul 5

Capitolul 5

Mi-am luat înapoi puterea cu care natura m-a creat

Mi-am dat seama ca eu detin toata puterea de care am nevoie sa-mi fie bine, foarte bine.

Mi-am dat seama că trebuie să-mi reiau controlul asupra sănătății, vieții și fericirii.

Mi-am dat seama că trebuie să-mi stăpânesc partea CRITICĂ din interior dacă vreau să-mi trăiesc viața de vis.

Mi-am dat seama că habar nu aveam  ce este iubirea de sine, dar a trebuit să o învăț repede.

Mi-am dat seama că trebuie să încep să-mi asum o responsabilitate radicală pentru propria mea sănătate și fericire.

Mi-am dat seama că sunt singura persoană care poate face schimbările pentru mine.

Mi-am dat seama că decizia de a-mi trăi cea mai bună viață stă la mine.

Mi-am dat seama că trebuie să încetez să mă uit în afara mea pentru a găsi fericirea și am început să mă conectez cu sinele meu interior, adevărul meu, sufletul meu, spiritul meu, cu mai marea EU.

Mi-am dat seama că nu mă pot vindeca și nu pot evolua de una singura.

Mi-am dat seama că am nevoie să ies în lume, să intanesc alti oameni lângă care să mă observ, testez, dezvolt.

Mi-am dat seama că cel mai mult mă bucură pe planeta asta să îi ajut pe ceilalți să aibă rezultate rapide în minte, suflet si trup.

Mi-am dat seama că cel mai mult mă bucură când salvez o viață, când atât de natural îmi este să readuc în jocul vieții pe cineva care dorește să îl părăsească.

Mi-am dat seama cum îmi pot avea PENTRU TOTDEAUNA corpul meu înapoi.

Astăzi ajut, servesc femei din toată lumea prin coaching , terapie și hipnoterapie .

Întâlnirea mea cu Elis a fost o lecție de readucere aminte a faptului pe parcursul vieții poți găsi diverse obstacole pe care le poți surmontaca un învingător, nu ca un învins doar dacă îți găsești puterea interioară. Conversațiile cu Elis m-au ajutat deschid, mi dau voie fiu eu cea adevărată, fără mască, cu calități și vulnerabilități, am răbdare cu mine, aleg conștient ce fel de decizii vreau iau de acum încolo.
Dar cel mai important lucru învățat este tot ceea ce mi se întâmplă are rolul de a ajutaînaintez, iar obstacolele transformăîntr-o persoană cu maimultăexperiență, maiputernică care nu vede diamantul doar ca pe o piatră ci valoarea ei vine din faptul EU cred este mai mult. Mulțumesc, Elis!

Camelia, profesor de științe economice
Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.

×

Bună!

×Cu ce te pot ajuta?