Skip to content

SI Life coach  (strategic interventionist), Advanced RTT therapist  (rapid transformational therapy),  Clinical Hypnotherapist RTT, motivational speaker și îndrumător în viața ta.

Am Convingerea că Noi Suntem
Creatorii Realității Noastre

În fiecare secunda a vieții noastre, prin cuvintele pe care le spunem, gândurile pe care le rulam și acțiunile pe care le facem ne creăm realitatea pe care o trăim cu emoțiile ce decurg din ele.

Elis Teodorescu capitolul 1

Relatiile sunt tot ce avem mai de pret pe planeta asta

 Prima relatie, cea mai importanta, este relatia cu noi, relatia cu TINE. Pana nu iti este bine cu tine , in interiorul tau, chiar si atunci cand in exteriorul tau este razboi, nu vei putea trece cu adevarat peste dezamagiri, pierderi, nereusite. 

Nu am venit pe  planeta asta sa traim singuri. E cel mai usor sa fii singur- nu cheltuieli, nu suferinta, nu discomfort…dar fara aceste eforturi nu te poti intelege mai bine, ramai in urma tu cu tine. Avem nevoie de situatii care sa ne distraga atentia si de la NOI, de la sinele nostru, nu ti poti obosi sinele stand doar acolo tu cu el , pe premisa ca trebuie sa fii prezent.  Intelege ti programele mintii, tine le sub control si da ti voie sa mai traiesti si superficial, altfel faci scurt circuit.  Constiinta de sine iti poate da cele mai mizerabile stari, tocmai de aceea e nevoie de doze atent cantarite, nu supradoza.

Este nevoie sa muncesti pentru starea de fericire

Ce simtim in interiorul nostru, in sufletul nostru, are legatura cu ce lasam sa patrunda acolo, are legatura cu ce ne lasam convinsi ca e adevarat.

Fericirea  este o stare de sanatate a mintii.  Nimic din exterior nu are legatura cu fericirea, bucuria, tristetea, ura, nefericirea , toate sunt rezultate ale dezvoltarii noastre interioare, sunt rezultatul credintelor, regulilor , gandurilor noastre. 

 Nimeni nu cred ca detine un adevar absolut, dar atata vreme cat ce credem ne face bine, si nu raneste direct pe cineva., ar trebui sa pastram si sa imbunatatim. 

Elis Teodorescu capitolul 2
Elis Teodorescu capitolul 3

Luptă , fugi , îngheata, observa

Lupta sau fugi sunt programe vechi de cand omul a aparut pe planea asta, sunt programe de aparare scoase instanrt de minte , programe sanatoase care ne pot salva, dar lasate sa functioneze fara a pune sub semnul intrebarii adoptarea lor, ne pot duce spre rezultate ieftine, altele decat de adevarat ajutor.

“Îngheata”   este un program mai nou decat primele doua, este un program mentalo-emotional ce bate ca intensitate primele doua programe si apare din neincredere, ca rezultat al dobandirii pe parcursul vietii a unor credinte ce ne impiedica sa ne manifestam in favoarea nostra . 

Ultimul este starea de constientizare ce ti ofera  ragaz  sa pui sub observare programul din minte pe care il detectezi. 

Se formeaza  prin exersare si poate duce la rezultatele cele mai favorabile. 

 

    

 
Elis Teodorescu capitolul 4

Inițierea Spirituală

 Sa fii spiritual inseamna sa-ti doresti sa-ti fie bine. 

 Toate incep cu noi si de la noi. Atata vreme. cat astepti ca altcineva sa se manifeste diferit ca tie sa-ti fie bine, nu esti spiritual. Atata vreme cat crezi ca o situatie se remediaza doar cu vorbarie ,  nu esti spiritual. 

Atata vreme cat nu exista un echilibrru intre ce-ti dai si ce dai, nu esti spiritual. 

Atata vreme cat crezi ca functionam dupa reguli , fara sa observam filtrul emotional al nostru sau al cuiva, nu esti spiritual. 

Atata vreme cat negi si/sau nesocotesti nevoile mintii si  spiritului ,ale tale sau ale cuiva, nu esti spiritual.  

Spiritualitatea inseamna educatie si evolutie mai presus  de programele , valorile si instinctele mostenite prin ADN sau predate ori preluate.

Elis, minunata mea Elis… De peste 10 ani, o privesc în ochi și văd Dumnezeirea sufletului său. Dumnezeire, atât de Glorioasă, Înfăptuitoare, Creatoare,

More
Un doctor anonim
Al Universului

“Am găsit-o pe Elis , acum ceva timp pe tik tok , am tot intrat și am ascultat conținutul ei , nefiind prima , dar , Elis a făcut diferența in viața mea . Nu am

More
Valentina
Artistă

Certificări

Dacă ești o persoană care are nevoie de dovada certificărilor:

Certificările nu vorbesc despre abilitățile mele, evoluția mea vorbește despre abilitățile mele. 

Membră a International Association of Counselors & Therapists IACT

IACT

Membră a International Association of Counselors & Therapists IACT
Strategic Intervenționist SI (Tony Robbins and Cloe Madanes Training)

Life coach

Strategic Intervenționist SI (Tony Robbins and Cloe Madanes Training)
Licensed Advanced Certificate RTT Therapist (Marisa Peer)

RTT

Licensed Advanced Certificate RTT Therapist (Marisa Peer)
Clinical Hypnotherapist (Marisa Peer)

RTT

Clinical Hypnotherapist (Marisa Peer)
Licensed Advanced Certificate RTT Therapist , Clinical Hypnotherapist  (Marisa Peer)

RTT

Licensed Advanced Certificate RTT Therapist , Clinical Hypnotherapist  (Marisa Peer)

Ii menționez și pe ceilalți care m-au îndrumat: Esther PerelRobin Sharma, Grand Cardone, Joe Dispenza, Ramtha și Niculina Gheorghiță.

Elis Teodorescu capitolul 5

Capitolul 5

Ia-ti înapoi puterea cu care natura te-a creat

Tu detii toata puterea de care ai nevoie sa-ti fie bine, foarte bine.

Ai nevoie să-ti iei fraiele asupra sănătății, vieții și fericirii.

Ai nevoie să-ti stăpânesti partea CRITICĂ  dacă vrei să-ti trăiesti viața de vis.

NU avem habar ce inseamna  iubirea de sine, avem nevoie sa invam  repede ca să si apucam să ne bucuram de viata asta, nu doar sa o constientizam pe patul de moarte sau la boala sau cand pierdem ceva sau pe cineva  pretios.

Ai nevoie  să începi să-ti asumi o responsabilitate radicală pentru propria ta sănătate și fericire.

TU esti singura persoană care poate face schimbările pentru tine.

Decizia de a-ti trăi cea mai bună viață stă la tine.

Ai nevoie să încetezi să te uiti în afara ta pentru a găsi fericirea. Începe să te conectezi cu sinele tau interior, adevărul tau, sufletul tau, spiritul tau, cu mai marea TU.

Nu te  poti vindeca și nu poti evolua de una singura, de unul singur.

Ai nevoie să iesi în lume, să intanesti alti oameni lângă care să te observi,  sa te testezi, sa te dezvolti.

Nu exista bucurie mai mare ca bucuria de a realiza ce-ti propui, da-ti voie sa incepi sa poti si altceva.

Ai nevoie sa cresti credinta in TOT, ai nevoie sa crezi ca exista ceva mai mult decat simpla noastra existenta materiala. ,

Da-ti voie sa descoperi ca poti manifesta orice atata vreme cat crezi, invata sa-ti antrenezi credinta.

Poti avea corpul pe care mereu sufletul l-a dorit: suplu, usor, sprinten, rapid,  sanatos, il poti  avea PENTRU TOTDEAUNA .

 

“Azi am vorbit cu Elis. Este singura persoana pe care o stiu cu acest nume si mereu mi s-a parut ca are rezonanță si ca este puternic.

More
Mădălina ion
profesor
Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.