Skip to content
Certificare RTT Clinician pentru Elis Teodorescu

Hypnoterapie RTT

Primul lucru pe care trebuie sa l stii. Hipnoza nu este somn. Este, de fapt, contrariul somnului: chiar daca subiectul hipnotizat se afla, de cele mai multe ori,  intr o stare  de relaxare totala, va prezenta in acelasi timp semne de concentrare foarte puternica. Starea hipnotica poate fim mai degraba comparata cu meditatia decat cu somnul. Este vorba despre o stare relaxanta de concentrare si nicidecum despre lesin. Subiectii hipnotici nu sunt lesinati si nici nu uita totul. Cei mai multi dintre subiecti isi vor aminti dupa hipnoza tot ceea ce s a intamplat .In plus, in timpul hipnozei, oamenii sunt complet constienti. Hipnoza se produce atunci cand subconstientul subiectului reactioneaza la cuvintele hipnotizatorului. Singurul lucru care sta in calea unei sesiuni reusite de hipnoterapie este gandirea critica. 

Adica eu nu pot ajuta/hipnotiza  pe cineva care nu se vrea de niciun fel  ajutat/hipnotizat. O mare parte a procesului hipnotic este indreptata spre dezactivarea completa a gandirii critice. Dar eu imi aleg cu cine lucrez pentru ca nu caut clienti care sa doreasca sa demonstreze ca la ei nu functioneaza nimic (pana si acolo am mereu sorti de izbanda fiindu-mi foarte usor sa le dovedesc ca se insala si ca afirmatia lor nu este 100% adevarata), ii caut pe cei al coror moment de dezvoltare/vindecare incepe atunci si s au saturat de situatia in care se afla. 

Hypnoterapia nu este o metoda de vindecare miraculoasa. Hipnoza este un instrument deosebit de puternic pentru a focusa spiritul, puterea ta interioara si pentru a transforma dorinte in realitate. Ma folosesc de hipnoza pentru a lucra IMPREUNA cu subiectul meu , si pot obtine adevarate minuni. 

HIPNOZA POATE SCHIMBA VIETI SI DE ACEEA RAMANE MAREA MEA DRAGOSTE SI PASIUNE. 

Eu, ca Clinical Hypnotherapist, iti sugerez sa iei o decizie dupa ce ai citit mai mult despre puterea hipnoterapiei in vindecarea traumelor , in vindecarea suferintelor datorate  perceptiei pe care tu ai avut-o  asupra unor evenimente din copilarie sau adolescenta.

Nu te impiedica de denumire, nu spune ca stii pana nu te convingi care este adevarul. Poti sa-i mai spui exercitiu de centrare, stare de relaxare pentru focusare, stare de trezire a subconstientului. Suna deja altfel si parca acum esti dispus /a sa afli mai mult, nu ? 

RTT ( rapid transformational therapy-terapie transformationala rapida) iti modifica credintele de la nivel subconstient .Problemele tale , cele pe care tu acum le percepi, sunt acum la nivel constient. Sunt rezultatul emotiilor pe care credintele din subconstient le-a transmis  in mintea si corpul tau. Constientul este programul ce curge din informatiile  si emotiile stocate in subconstient.

Schimbi  credintele din subconstient, se schimba si emotiile pe care le percepi, se schimba si informatia care pleaca spre constient, iar rezultatele vor fi altele.

Prin RTT te ajut sa ajumgi direct, tintit, la sursa, sursele  blocajelor , a  comportamentului tau de astazi, apoi studiem ce gasim, vedem ce, cat mai este compatibil cu realitatea pe care acum o traiesti,   si inlocuim cu credintele, concuziile care te ajuta sa-ti atingi rezultatul dorit. 

RTT  s -a întemeiat pe principiul că clientul, nu terapeutul, are răspunsurile la problemele de prezentare și de bază. Terapeutul este doar un facilitator care, prin utilizarea elegantă a tehnicilor eficiente, îi permite clientului să ajungă la cauză, fără să-și revizuiască tot trecutul . 

Tehnicile RTT te ajuta sa ajungi exact la sursa blocajului tau. Iti permite să te eliberezi de condițiile negative și credințele autolimitative, pentru a duce o viață mai împlinită.

Hipnoterapia RTT este o terapie hybrid prin care îipoți cere seifului subconștientuluităuscoată concret evenimentele, momentele care te fac acum simțișireacționezila anumite lucruri așa cum o faci acum.

Schimbările dictate de minteaconștientăsunt limitate, ai nevoie te conectezi laminteasubconștiență pentru rezultate rapide. 

Problema este că publicul larg presupune că hipnoterapia, este hipnozăși punct. Nu este. Nu este acea hipnoza de scena pe care tu o stii. Este inducerea mintii catre o stare de relaxare profunda , asupra careia tu ai control deplin. Practic este o stare de “trezire” . Esti mai treaz ca niciodata si scos de pe toate functiile de “pilot automat” . Esti conectat cu tine si TU nu lasi nimic dinafara sa-ti distraga atentia, pentru ca este momentul tau cu tine. Stiu ca mintea ta cauta acum exceptii, si da, daca ceva grav ai simti ca se intampla in jurul tau, ai putea sa iesi singur din starea de relaxare profunda si sa intervii. 🙂

 Piața este plină de așa-numițîi „hipnoterapeuți”, care sunt slab pregătiți . Ei nu pot face fata problemelor psihologice adânc înrădăcinate. Rapid Transformațional Therapy (RTT),  este un tratament complet bazat pe soluții. Combină cele mai benefice principii de hipnoterapie, psihoterapie, NLP, CBT și neuroștiințe, pentru a oferi rezultate de neegalat ,rapide, eficiente și de lungă durată.

RTT oferă o schimbare extraordinară, permanentă, de la durerea fizică, emoțională , psihologică, reformulând convingerile, valorile, obiceiurile și emoțiile noastre profunde în subconștient. RTT a luat lumea de terapie prin asalt și a devenit rapid recunoscută drept una dintre cele maieficiente terapii disponibile. Recent a câștigat mai multe premii pentru capacitatea sa de a oferi rezultate permanente, este cea mai premiata terapie.

Prin reconectarea rapidă a căilor neuronale ale creierului, RTT înlocuiește sistemele noastre de credință învechite și tiparele de comportament negativ. Se formează noi credințe care afirmă viața și începe procesul de vindecare.

Mulți se concentrează doar pe terapie atunci cânddetecteazăînviața lor blocaje, atunci când frecvent aparîn minte amintiri ce le încetinescevoluțiasau atunci când nu înțeleg de ce nu pot mai mult, de ce nu au mai mult, de ce nu simtmai mult. Sunt persoane care fac terapie de ani de zile și abia, abia dacăsimt vreo diferență, sau se simtîncă acolo, în trecut. De ce? Pentru acolo unde pleacăsau acolo unde îțiții focusul, acolo pleacă energia. Esti cu ochii pe trecut si mereu pe „de ce?”, inseamna ca acolo traiesti si mentii emotiile din acele evenimente.

Alțiiapelează doar la hipnoterapie, crezânddacă au rezolvat ce ei credeau îi rănește, totul de acum va fi altfel. DA, va fi altfel, dar tu aduci brusc înminteatarevelații, informații noi, realități noi, credințe noi ,iar tupână acum ai avut atât de mult timpalta realitate care îțidicta mersul înviață. Se poate te trezeștiieșit din mintealimitativăca un pușcăriaș care a petrecut zeci de ani închisșideodată e înafarapușcăriei neștiind încotro e corect o ia.

Alțiiapelează direct doar la un life coach. Intrăîntr-o cursa cu toate motoarele pornite și nu înțeleg de ce atât de mult le ia ajungăla nivelul următor. Asta pentru nu stiuînurma lor , ca nistegreutăți imense, credințele pe care le au format înmicacopilărieîiîmpiedică sprinteze așa cum ei și ar dori. 

Uneori ne blocăm și motivul este aproape întotdeauna un motiv emoțional. Știi ce vrei în viață, știi că poți trăi o calitate a vieții mai bună, dar uneori suntem prinși în trecutul nostru sau în propriul nostru mod de gândire. Ne frustrăm noi înșine, frustram relațiile noastre, sănătatea, cariera și alte domenii ale vieții noastre.

Eu ajut mereu clienți ce se plang  de : Anxietate , Frici, Pobleme de greutate , Rosul unghiilor, Fobii, Scuze in a face sport, Blocajelor vis a vis de bani, Blocaje la examene, Procrastinare, Încredere scazuta în sine, Stima de sine insuficienta sau chiar lipsa , Fumat, Alcoolism , Blocaj in relatii toxice,  și multe altele.

Majoritatea (nu toate) dintre aceste probleme au fost rezolvate într-o singură sesiune urmata apoi , evident de coaching. Pentru unele problemele , sau pentru unele persoane este nevoie de pana la 5 sesiuni de terapie RTT, adica terapie prin hipnoza.

Sunt pasionat să îi ajut pe ceilalți să-și găsească și să trăiască cea mai bună viață a lor. Sunt pasionata sa ajut oamenii sa vada viata in avantajul lor, sa invete sa se ajute singuri, sa vada lumea asta, asa cum este: PROVOCATOARE, INTERESANTA, INFINITA IN IUBIRE, INFINITA IN POSIBILITATI.

Te pot ajuta să te eliberezi de vechile credințe limitative care te fac să crezi că nu ești suficient de buna sau ca nu vei slăbi niciodată sau ca nu poti găsi un partener sau ca nimeni nu te va iubi vreodată , sau ca nu meriti sau nu poti fi fericita, sau ca nu poti fi o mamă /un tată bun, sau ….. completează tu spațiul gol.

Imagineaza-ți cum ar fi să te eliberezi de anxietate, dependență, amânare și ORICARE și ORICE problemă care doresti să nu existe. Dacă există o anumită zonă din viața ta pe care vrei să o schimbi sau sa fie nu știu cum, sau nu ai avut încă succes, există întotdeauna un model inconștient, un obicei sau un sistem de credințe care împiedică aceste schimbări. Subconștientul tău este cheia pentru a vindeca trecutul tău, astfel încât trăiești cea mai bună viață a ta.

Terapia transformațională rapidă (RTT) este cel mai rapid mod pe care îl știu de a accesa această parte a minții tale pentru a aduce schimbări permanente în viața ta.

Nu lăsa temerile să te împiedice.
Investeste in tine si fii mandra ca ai ales sa investesti si in mintea si sufletul tau, nu doar in orice din exteriorul tau.
Gândește-te la cât de mult te costă convingerile tale limitative, nedandu-ti voie sa ajungi la nivelul financiar sau emotional pe care il doresti.
Te costa , timp, sanatate, bani, nervi, dezamagiri iar si iar si iar si iar!

Investeste în tine, tu esti cel mai de pret bun al tau. Orice ti se poate lua, dar mintea si ce ai investit in ea, nu ! Daca asta ti se ia , oricum nimic nu mai conteaza.
Nu vei regreta.

       Eu, ca rapid transformational coach , te ajut sa detasezi acele greutati  dandu-ti voie sa te misti din loc sau sa maresti viteza fiind cu ochii pe prezent si viitor. 

Iti dau un libaj nou, traduceri si interpretari noi, moduri si tehnici ca tu sa creezi si formezi ganduri noi si care, toate impreuna, exact ca un program apdatat sa-ti dea , sa-ti produca rezultate diferite in avantajul tau.

In programele mele de 6 luni ,1 an, sau in programul expres de 30 de zile , numit Rapid Transformational Experience, le combin pe toate: terapie, hipnoterapie, coaching, pentru rezultate realizabile, rapide și durabile, pentru a formași a avea ladispozițiecâtmai multe piese din puzzle-ul tabloului vieții tale. 

Elis Teodorescu foto 0

În programele oferite de mine folosesc toate tehnicile RTT si SI pe care le-am invatat, experimentat, altele pe care le-am descoperit  si pe care le adaptez fiecarei persoane in parte.
Terapia, Hypnoterapia sau Life Coaching-ul sunt prezente împreună in programele mele,pentru un rezultat minunat care ține în timp.  

Tu inveti practic si cum sa te “antrenezi” fara mine. 🙂

„Am avut câteva ședințe la psiholog, după care am trecut și la psihiatru, însă simțeam că sunt în același punct. O singură oră, și PRIN TELEFON, cu doamna Elis au fost de ajuns pentru a-milega ideile și pentru a auzi soluțiile necesare, fără pastile desigur… Au trecut câteva luni de când le-am aplicat, iar de atunci sunt pe zi ce trece persoanala care visam să redevin/fiu. Dependența a dispărut, încrederea și puterea psihică sunt în dezvoltare zilnic, sunt foarte fericit. Recunoștința mea este și va fi întotdeauna de nedescris. Mulțumesc din suflet încă o dată, o voi spune mereu când voi avea ocazia!”

Robert, jurnalist

“Elis is an amazing Rapid Transformational Therapist. I came to her because I was suffering with money issues, I always managed to achieve a certain level – I would either lose it, spend it or bills would need to be paid. What Elis made me realize was: that it was recognition for my work and the feelings of being worthy to be wealthy that I was lacking. Thoughts become things and I was believing that I wasn’t worthy and this kind of wealth only happened to others. I now know that to be a massive limiting belief I acquired in childhood! I feel more confident being authentic and I now embody a feeling of being unstoppable in whatever I do. Thank you Elis. I Highly recommend 5*

                                                        Emma  Hall, psychologist

 

 

Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.

×

Bună!

×Cu ce te pot ajuta?