Skip to content
Certificare Robbins and Madanes pentru Elis Teodorescu bw 1

Life Coaching

“Ok, am înțeles trecutul, acum ce fac, cum fac?”

COACHING-ul este mai mult  concentrat pe acțiune ,se concentrează pe intrebarea “ce e de făcut?” si este asociat cu termeni precum obiective sau succes.

Ca life coach te ajut să ți recâștigi puterea în viață ta și te acompaniez în direcția corectă, aleasă de tine.

Ce este  life coachingul ?

Principalul mod în care funcționează un antrenor de viață vs. terapeut este că antrenorul de viață ia punctul curent de plecare al clientului ca un teren neutru  și se bazează mai mult pe acțiune de la acel moment  mai departe.

Un antrenor de viață îi permite persoanei care primește ajutor să preia controlul asupra viețîi sale și să acționeze pentru a o orienta spre obiectivele dorite.  Stabilesc impreuna ca pana la seiunea urmatoare niste actiuni sa fie luate.

Ce este SI ( interventia strategica )?

Este o miscare interdisciplinara dedicata dezvoltarii, cresterii conexiunii, comunicarii fericirii si intelegerii intre toti oamenii.

Este folosita in toata lumea ( sau ar trebui sa fie folosita) de life coaches, terapeuti, doctori, psihologi, profesori, consultanti in afaceri, si lideri. 

Un strategic Interventionist combina talentul unui Life Coach cu arta intelegerii spirituale profunde si abilitatile de „predare” dinamice.

Scopul meu ca SI (strategic interventionist) este sa creez fericire, intelegere si armonie ajutandu-te pe tine sa-ti valorifici puterea interioara , gandirea creativa, gandirea sistemica si sistematica. 

Unii vor sa ierte si nu pot.

Altii nu pot scapa de durerea pricinuita de cineva.

Unii nu pot uita o fapta a cuiva.

Altii cauta razbunare.

Unii cred ca sufera de depresia. Altii au atacuri de panivca si cred ca nu pot avea relatii sanatoase.

Altii sunt dependenti de anumite situatii.

Unii inseala si se simt vinovati. 

Altii doresc sa insele pentru ca se simt indreptatiti. 

Unii se plang de viata erotica si sexuala din cuplu. 

Altii vor sa scape de gandurile de suicid. 

Unii vor formula perfecta pe care sa o aplice iar viata de cuplu sa fie perfecta.

 Altii vor sa si aduca partenera sau partenerul „sa-l /o repar” .  

Unii isi aduc mereu aminte ce copilarie nefericita au avut si vor sa fie intelesi, doar atat. 

 Eu sunt aici sa-ti arat calea de rezolvare, de iesire, sa te simti din ce in ce mai bine, mai liber/a.

Elis Teodorescu foto 0

În programele oferite de mine folosesc toate tehnicile RTT si SI pe care le-am invatat, experimentat, altele pe care le-am descoperit  si pe care le adaptez fiecarei persoane in parte.
Terapia, Hypnoterapia sau Life Coaching-ul sunt prezente împreună in programele mele,pentru un rezultat minunat care ține în timp.  

Tu inveti practic si cum sa te „antrenezi” fara mine. 🙂

„Am întâlnit-o pe Elis, acum mulți ani, eram cu fiica mea la pensat. Cuvintele ei de atunci, mi-au rămas în minte și acum. Pur și simplu am rezonat (nimic nu este întâmplător și totul este în beneficiul nostru). La ani distanță, am văzut o postare cu ea și mi-am dorit din tot sufletul, să încep terapia, simțeam că voi schimba multe credințe sub îndrumarea ei și cu muncă din partea mea. Pot spune că sunt același om, dar cu alte credințe, vise și realizări. Îți mulțumesc Elis că ai apărut în viața mea, că ai rămas și ești un suport constant ori de câte ori am nevoie. Sunt convinsă, că odată ce întră în viața ta, devii un om așa cum îți doreșți, primeșți ajutorul de care ai nevoie (chiar mai mult) și o vei păstra pentru că meriți și merită. Recomand cu iubire, Elis Teodorescu!”

Maria

Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.