Skip to content
Certificare Robbins and Madanes pentru Elis Teodorescu bw 1

Speaker Motivațional

Sunt oameni care nici nu știu pot deveni mai buni la jocul vieții, chiar și doar cu cărțile slabe pe care „ei” cred le au.

Atunci când fac live-uri, podcast-uri ,cândîți vorbesc, scopul meu este îți transmit credința mea, siguranță se poate simțiviațamaiușor, te încurajezprivești lucrurile dintr-o perspectivă diferită și să devii mai atent la propriile talente, capacități și abilități.

Chiar vreau îți fac poftaîncerci pui problemași altfel.

Oamenii tind să se concentreze în mod natural, pe toate problemele lor, iar eu vreau te ajut schimbi focusul, te concentrezi pe numeroasele oportunități.

Stiu ca esti satula sa auzi “vezi partea plina a paharului”. Primesc des replica ” care parte plina, am doar cateva picaturi”.

Eu iti spun : Bine ca existi incat sa mai vezi picaturile din pahar. Acum gandeste-te ca ai pentru toate toate directiile si ramurile viatii tale cate un pahar cu “doar cateva picaturi”, asa cum tu sustii Ai cate un pahar pentru familie, relatii, sex, job, sanatate, corp, minte, prieteni, realizari, studii, evolutie, timp liber, timp pentru tine, timp cu tine , hobby-uri…. HEI, UMPLI  LEJER O HALBA, TREZESTE-TE! 

Eu transmit informația cu energia lucrului înfăptui, a celui ce a experimentat. Nu toată lumea îșievalueazăexperiențele de viață mai mult sau mai putin  semnificative pentru a stabili dacă acele experiențe ar putea fi utile celorlalți.

Mie, întimp ce experimentez ceva, minteaîmi fuge în mod instantaneu la felul în care, ce eu am experimentat și concluzionat, poate ajute în viitor pe mine, fiicele mele, clienții mei și audienta mea.

De fapt, chiar așaîmi fac momentul ușor de digerat: „Wow, bine am făcut-o și pe asta, ce bine am experimentat asta, sigur vaajutaînțelegși ajut pe cineva mult mai bine”.

Îmi place cred suntcongruentă, îmi place ca lucrez neincetat ca ce gândesc, ce fac, ce predic, ce vorbesc, ce am îninima fie înaceeași linie, îmi place fiu autentică.

Frecvent îmi spun: „Dacă eu nu fac ce gândialții ar trebui facă, cum transmit informația cu energia convingerii autenticității acelei situații, cu energia posibilitatatii rezolvării ei ?”.

Elis Teodorescu foto 0

În programele oferite de mine folosesc toate tehnicile RTT si SI pe care le-am invatat, experimentat, altele pe care le-am descoperit  si pe care le adaptez fiecarei persoane in parte.
Terapia, Hypnoterapia sau Life Coaching-ul sunt prezente împreună in programele mele,pentru un rezultat minunat care ține în timp.  

Tu inveti practic si cum sa te “antrenezi” fara mine. 🙂

„Recent am cunoscut o femeie ce suferea, mi-am dat seama o pot ajutaașa cum și eu am fost ajutată. I-am povestit cum am vrut eu mi iau viață într-o noapte laora 2 și cum i-am trimis mesaj lui Elis Teodorescu nu mai vreau trăiesc. I-am povestit cum Elis a fost ceea care m-a sunat înapoila aceea ora târzie deși nu cunoștea. Elis trăia cu mine acele clipe încurajandu-și dându-mi alte interpretări pentru ce se întâmplă de fapt cu mineși familia mea. M-a făcutsimt vreau trăiesc, bucur de fiecare clipă a vieții. În aceea noapte am descoperit o altă viață am prins curaj, încredereînmineși am fugit acasă șimi-am luat soțul, copii și mamaînbrațe. Plângeam de bucurie șisimțeam plutesc. Mulțumesc Elis Teodorescu, eștiminunatăîn tot ceea ce faci pentru oameni!”
 
Anca
Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.

×

Bună!

×Cu ce te pot ajuta?