Skip to content
Certificare Robbins and Madanes pentru Elis Teodorescu bw 1

Speaker Motivațional

Sunt oameni care nici nu știu pot deveni mai buni la jocul vieții, chiar și doar cu cărțile slabe pe care „ei” cred le au.

Atunci când fac live-uri, podcast-uri ,când îți vorbesc, scopul meu este îți transmit credința mea, siguranță se poate simți viața mai ușor, te încurajezprivești lucrurile dintr-o perspectivă diferită și să devii mai atent la propriile talente, capacități și abilități.

Chiar vreau îți fac pofta începi pui problema și altfel.

Oamenii tind să se concentreze în mod natural, pe toate problemele lor, iar eu vreau te ajut schimbi focusul, te concentrezi pe numeroasele oportunități .

Stiu ca esti satula sa auzi „vezi partea plina a paharului”. Primesc des replica ” care parte plina, am doar cateva picaturi”.

Eu iti spun : Bine ca existi incat sa mai vezi picaturile din pahar. Acum gandeste-te ca ai pentru toate toate directiile si ramurile viatii tale cate un pahar cu „doar cateva picaturi”, Ai cate un pahar pentru familie, relatii, sex, job, sanatate, corp, minte, prieteni, realizari, studii, evolutie, timp liber, timp pentru tine, timp cu tine , hobby-uri…. HEI, UMPLI  LEJER O HALBA, TREZESTE-TE! 

Îmi place cred sunt congruentăîmi place ca lucrez neincetat ca ce gândesc, ce fac, ce predic, ce vorbesc, ce am în inima fie în aceeași linie, îmi place fiu autentică.

Frecvent îmi spun: „Dacă eu nu fac ce gândi alții ar trebui facă, cum transmit informația cu energia convingerii autenticității acelei situații, cu energia posibilitatatii rezolvării ei ?”.

Elis Teodorescu foto 0

În programele oferite de mine folosesc toate tehnicile RTT si SI pe care le-am invatat, experimentat, altele pe care le-am descoperit  si pe care le adaptez fiecarei persoane in parte. Terapia, Hypnoterapia sau Life Coaching-ul sunt prezente împreună in programele mele, pentru un rezultat minunat care ține în timp.  

Învață practic si cum sa te „antrenezi” fara mine. 🙂

Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.