Skip to content

Întâlnirea mea cu Elis a fost o lecție de readucere aminte a faptului pe parcursul vieții poți găsi diverse obstacole pe care le poți surmontaca un învingător, nu ca un învins doar dacă îți găsești puterea interioară. Conversațiile cu Elis m-au ajutat deschid, mi dau voie fiu eu cea adevărată, fără mască, cu calități și vulnerabilități, am răbdare cu mine, aleg conștient ce fel de decizii vreau iau de acum încolo.
Dar cel mai important lucru învățat este tot ceea ce mi se întâmplă are rolul de a ajutaînaintez, iar obstacolele transformăîntr-o persoană cu maimultăexperiență, maiputernică care nu vede diamantul doar ca pe o piatră ci valoarea ei vine din faptul EU cred este mai mult. Mulțumesc, Elis!

profesor de științe economice Camelia
Info

Despre Programe

Eu lucrez doar pe perioade de  6-12  luni pentru că tu ai nevoie să aduci în viața ta acțiuni, credințe, obișnuințe noi ție. Iar ca toate astea să se întâmple ai nevoie de timp pentru fiecare grup în parte.
 
Pe langa aceste programe de 6-12 luni, mai am un program expres de 30 de zile, numit Rapid Transformational Experience, dar care presupune ca tu sa te poti califica pentru el.
 
Prin acest program rapid conectez mintea subconstienta la cea constienta, folosesc RTT și coaching pentru a creea armonie intre cele doua lumi.
După fiecare sesiune în care împreună deznodăm ce te ține și elucidăm ce ai nevoie să faci, tu primești până data viitoare când ne vedem, de comun acord, mici acțiuni pe care e nevoie să le repeți.
 
Mintea, pentru a crea, forma un canal neuronal nou, are nevoie de cel puțin 21 de zile cu repetari , de aceea ai nevoie să repeți anumite gânduri, acțiuni.
 
Mintea ta învață și prin repetiție dar și pe emoție. Unele revelații/treziri/ din timpul sesiunii le prinzi pe emoție și nu le mai uiți, dar unele ai nevoie să le repeți.
 
Tot ce ai nevoie în punctul acesta este să conștientizezi că ” DA, m-am saturat de situatia/momentul in care sunt si am nevoie de ajutor”  pentru că vrei să ți fie mai bine.

Începe acum

Completează chestionarul de mai jos cu toate detaliile. Te voi contacta în maxim 48 de ore de la primirea chestionarului pentru a stabilii detaliile programului care ți se potrivește.

Detaliază, asta este șansa ta să „visezi mare” :).
Selected Value: 0
Selected Value: 0

Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.

×

Bună!

×Cu ce te pot ajuta?