Skip to content
Certificare Associate și RTT pentru Elis Teodorescu

Terapie RTT

Eu , Advanced RTT therapist (ARTT),  te îndrum ai un viitor mai bun și mai fericit, prin rezolvarea rapida a trecutului și asta pentru ca RTT ( terapie rapida transformationala) este un cumul de tehnici grupate de Marisa Peer  sa te ajute sa rezolvi mult mai rapid decat in terapia conventionala , traume, amintiri care te urmaresc, ganduri si idei formate in copilarie sau adolescenta si care acum te impiedica sa maresti viteza sau chiar sa te msti spre rezultatele pe care le doresti. 

Stiu vrei mai mult. Atunci de ce nu funcționeazășilatine acest „Dacă vrei poți!”?

Ce este terapia? Terapia, numită și consiliere sau psihoterapie, este un proces în care un client lucrează pentru a identifica și rezolva convingeri, comportamente, probleme de relație, sentimente și răspunsuri fizice.
Terapia , sau psihoterapia se concentrează pe „de ce?”, si poate fi un proces de lungă durată. 

TERAPIA se ocupă de trecerea de la o stare disfuncțională la o stare funcțională, este asociată cu termeni ca afecțiune, boală sau problemă.
Ideea din spatele terapiei este să se concentreze asupra traumelor și problemelor din trecut pentru a schimba obiceiurile autodistructive, a repara și a îmbunătăți relațiile de care ai nevoie, creand ale oportunitati pentru viitorul tau.

În acest sens, terapia se concentrează pe trecut ,pe introspecție și analiză, cu speranța de a rezolva problemele din trecut și de a crea un viitor mai fericit și mai stabil.

 RTT, in schimb este foarte rapida, clientul nu ramane in trecut tot analizand si facand introspectii, ci punctual, la ținta, focusat , el gaseste problema, o analizeaza si o corecteaza in doar cateva sesiuni. 

Elis Teodorescu foto 0

În programele oferite de mine folosesc toate tehnicile RTT si SI pe care le-am invatat, experimentat, altele pe care le-am descoperit  si pe care le adaptez fiecarei persoane in parte.
Terapia, Hypnoterapia sau Life Coaching-ul sunt prezente împreună in programele mele,pentru un rezultat minunat care ține în timp.  

Tu inveti practic si cum sa te “antrenezi” fara mine. 🙂

„Am vrut să-mi iau viață într-o noapte laora 2. Am trimis mesaj,  în pagina de terapie a lui  Elis Teodorescu fara sa ma gandesc ca primesc si raspuns. I am scris că nu mai vreau să trăiesc. Elis a fost ceea care m-a sunat înapoi la aceea oră târzie și m-a indreptat in acele clipe . Eram pierduta afara, sub cerul liber, iar ea era cu mine  incurajandu-mă și dându-mi sfaturi  pentru mine și familia mea. M-a făcut să simt că vreau să trăiesc , să mă bucur de fiecare clipă a vieții. În aceea noapte am descoperit o altă viață am prins curaj, încredere în mine și am fugit acasă și mi-am luat soțul, copii și mama în brațe. Plângeam de bucurie și simțeam că plutesc. Am atâta încredere în mine acum încât îmi este ușor și mie la rândul meu să ajut și să ajungă mesajul meu în mintea și sufletul celui pe care îl am în față. Elis Teodorescu, eștiminunată în tot ceea ce faci pentru oameni!!!”

Anca

Primește cele mai bune motivații de la mine

Hai în lista mea să creștem împreună.

×

Bună!

×Cu ce te pot ajuta?