Skip to content
Certificare Associate și RTT pentru Elis Teodorescu

Terapie RTT

Eu , Advanced RTT therapist (ARTT),  te îndrum ai un viitor mai bun și mai fericit, prin rezolvarea rapida a trecutului și asta pentru ca RTT ( terapie rapida transformationala) este un cumul de tehnici grupate de Marisa Peer  sa te ajute sa rezolvi mult mai rapid decat in terapia conventionala , traume, amintiri care te urmaresc, ganduri si idei formate in copilarie sau adolescenta si care acum te impiedica sa maresti viteza sau chiar sa te msti spre rezultatele pe care le doresti. 

Stiu vrei mai mult. Atunci de ce nu funcționează și la tine acest „Dacă vrei poți!”? Ce scuze subconstiente folosesti ca tu sa nu-ti urmezi dorinta?

Ce este terapia? Terapia, numită și consiliere sau psihoterapie, este un proces în care un client lucrează pentru a identifica și rezolva convingeri, comportamente, probleme de relație, sentimente și răspunsuri fizice.
Terapia , sau psihoterapia se concentrează pe „de ce?”, si poate fi un proces de lungă durată daca ramai prea mult in trecut si in imperfectiunea lui.

Ideea din spatele terapiei este să se concenteze asupra problemelor , intamplarilor din trecut pentru a schimba obiceiurile autodistructive. Poate repara și  îmbunătăți relațiile de care ai nevoie, creand ale oportunitati pentru viitorul tau.

În acest sens, terapia se concentrează pe trecut ,pe introspecție și analiză, cu speranța de a rezolva problemele din trecut și de a crea un viitor mai fericit și mai stabil.

 RTT,  este foarte rapida, clientul nu ramane in trecut tot analizand si facand introspectii, ci punctual, la ținta, focusat , el gaseste problema, o analizeaza si o corecteaza in doar cateva sesiuni. 

Elis Teodorescu foto 0

În programele oferite de mine folosesc toate tehnicile RTT si SI pe care le-am invatat, experimentat, altele pe care le-am descoperit  si pe care le adaptez fiecarei persoane in parte. Terapia, Hypnoterapia sau Life Coaching-ul sunt prezente împreună in programele mele, pentru un rezultat minunat care ține în timp.  

Învață practic si cum sa te „antrenezi” fara mine. 🙂

Lidia
IT Analyst
Camelia
profesor
Cristian Ene
șofer tir

“De la zbucium sufletesc – prin levitație și revelație – spre Suflet Eliberat și Minte Luminată! Viața – cu urcușurile și coborașurile ei. Relația – acea legătură omenească, oricare formă ar cuprinde ea.

More
82c20801-b6d9-47fb-bc34-b0bf6bee2342
Oxana Lupan
antreprenor
studii masterat „Business Economics" University College London

„Am vrut să-mi iau viață într-o noapte la ora 2. Am trimis mesaj,  în pagina de terapie a lui  Elis Teodorescu fara sa ma gandesc ca primesc si raspuns. I am scris că nu mai vreau să trăiesc. Elis a fost

More
Anca